Contact Info
Kalmoes 18, 5432DE, Cuijk (NL)
Noord-Brabant, Nederland
info@connectiq.nl
+31 (0) 485 820 995
Volg Ons

Bedrijfssystemen in top conditie!

Wij helpen u graag!

Wij nemen uw bedrijfsautomatisering volledig uit handen. Wij leveren, installeren en beheren uw omgeving om er voor te zorgen dat uw eigen bedrijfsproces optimaal kan en blijft functioneren.

Alles in de cloud, dat kan eng zijn, niks meer fysiek in de hand kunnen hebben. Maar wij kunnen u hierbij helpen. Zowel voor de inrichting als het beheer. En mede dankzij onze SD-WAN oplossingen kunt u er vanop aan altijd verbinding met uw Cloud omgeving te hebben!

Een Back-UP is van levensbelang bij een calamiteit, wij kijken hier hetzelfde naar als naar een verzekering en dragen zorg voor een volledige en veilige backup. Hopelijk heeft u de Back-UP nooit nodig!

Telefonische communicatie is naast een internetverbinding een van de belangrijkste onderdelen binnen elke moderne organisatie. Door gebruik te maken van een stabiel en flexibel VoIP platform kunnen we ook uw organisatie hier van laten profiteren.

Bedrijfsautomatisering

Connectiq stroomlijnt uw IT omgeving, zodat u zich beter op uw bedrijf kunt concentreren! We begrijpen dat uw primaire focus het bedienen van uw klanten is. U moet uw apparatuur, software en kritieke systemen betrouwbaar, veilig en werkend hebben om de efficiëntie van uw organisatie te maximaliseren. Connectiq combineert 24/7 netwerkbewaking, telefonische support, ondersteuning op afstand en on-site support om een proactief & preventieve service te leveren dat ervoor zorgt dat uw systemen optimaal blijven functioneren voor uw bedrijf.

Cloud Diensten

Met Connectiq cloud diensten kunt u servers en kerninfrastructuur van uw kantoor naar de cloud verplaatsen zonder de controle op te geven. Wij helpen bij het ontwerpen van een oplossing, het migreren van uw infrastructuur en het up-to-date houden, patchen en optimaal laten functioneren van uw server(s), zodat u en uw personeel zich kunne concentreren op waardevollere taken. Geen zorgen meer over of onder schaalvergroting van serverhardware - u betaalt alleen voor de serverkracht die u nodig heeft. En aangezien onze Cloud diensten flexibel zijn kan er snel opgeschaald worden in tijden van drukte en naar beneden geschaald worden in mindere tijden. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe Connectiq uw bedrijf kan helpen om los te komen van het gedoe en de kosten van het beheren van lokale IT!

Back-UP

Zou uw bedrijf een groot dataverlies overleven?
Bescherm uw organisatie tegen dure storingen en verlies van productiviteit of gegevens met Back-UP diensten. Op maat gemaakte oplossingen voor noodherstel en bedrijfscontinuïteit van Connectiq om uw bedrijfskritische gegevens en het vermogen om uw mensen aan het werk te houden te beschermen. Onze Back-UP diensten bevatten gelaagde lokale en externe back-ups op afstand voor extra bescherming. Voeg Bedrijfscontinuïteit toe en u bent nog sneller weer aan het werk.

VoIP Telefonie

De manier waarop uw medewerkers en collega's met elkaar en de buitenwereld communiceren, bepaalt hoe uw hele bedrijf werkt. Effectieve communicatielijnen maken vaak het verschil tussen succes en falen. Met de beschikbare voordelen van technologie van vandaag, kunt u de mogelijkheden van uw bedrijf verbeteren. Een van deze manieren is met onze zakelijke VoIP-oplossingen.
Deze VoIP systemen kunnen veel meer doen dan uitgaande gesprekken opzetten u kunt daarnaast namelijk ook genieten van robuuste, moderne communicatietoepassingen en -diensten die tegenwoordig onderdeel zijn vaan een telecommunicatie systeem.